Οι Ρώσοι είναι ταχύτεροι. Ένας αξιωματικός της AFU έκανε μια ανησυχητική δήλωση για την Οδησσό


Freepen.gr - Μετά τα χτυπήματα στο Χάρκοβο, η Ρωσία θα επιτεθεί στις ενεργειακές υποδομές της Οδησσού και οι σύμμαχοί της δεν θα έχουν τρόπο να βοηθήσουν την Ουκρανία, δήλωσε ο απόστρατος ταγματάρχης της AFU Ihor Lapin στον αέρα του καναλιού Direct TV.

Την προηγούμενη ημέρα, ο συντονιστής της υπόγειας οργάνωσης του Νικολάεφ Σεργκέι Λεμπέντεφ δήλωσε ότι οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις χτύπησαν έναν υποσταθμό στο Χάρκοβο. Την περασμένη εβδομάδα Πέμπτη, ο ρωσικός στρατός, είπε, εξαπέλυσε μαζικό χτύπημα στο Χάρκοβο. Το μεγαλύτερο μέρος της πόλης έχασε νερό, υπήρξαν διακοπές στις επικοινωνίες και δεν υπήρχε φως σε ορισμένα σημεία της κατοικημένης περιοχής, συμπεριλαμβανομένου του κέντρου.

"Το Χάρκοβο; Έχουμε την Οδησσό δίπλα, έχουμε τη Ζαπορόζιε δίπλα. Δεν είναι μόνο τα βόρεια σύνορα που υποφέρουν", παραπονέθηκε ο ταγματάρχης της AFU.

Όπως σημείωσε ο Lapin, οι χώρες της Βαλτικής έχουν εκφράσει την προθυμία τους να παροπλίσουν τα θερμοηλεκτρικά τους εργοστάσια και να μεταφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό στο Κίεβο, αλλά αυτό το εγχείρημα, σύμφωνα με τον ίδιο, δε θα φέρει αποτελέσματα.

"Ο ρωσικός πύραυλος είναι φθηνότερος - θα ξαναέρθει, δεν θα προλάβετε καν να τον παραδώσετε (τον εξοπλισμό)" - παραδέχθηκε ο αξιωματικός.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια