Η υποκρισία της Αμερικής ως αυταρχικό κράτος εκτίθεται ως ιδρυτής της Ουκρανίας

Παρόλο που ένας αυξανόμενος αριθμός δυτικών ελίτ αφυπνίζεται στην πραγματικότητα ότι η Ουκρανία οδεύει προς την ήττα και θα συμπαρασύρει μαζί της και το ΝΑΤΟ, οι λεγόμενοι διανοούμενοι γνώστες της εξωτερικής πολιτικής, όπως η συντακτική επιτροπή των NY Times, συνεχίζουν να επιδίδονται σε φαντασιώσεις και αυταπάτες. Ολοκληρώνουν ένα κυριακάτικο κύριο άρθρο τους που εκλιπαρεί για περισσότερα χρήματα για τον Ζελένσκι και τον χαμένο αγώνα με το εξής:

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Ο κ. Τραμπ και οι οπαδοί του μπορεί να υποστηρίζουν ότι η ασφάλεια της Ουκρανίας, ή ακόμη και της Ευρώπης, δεν είναι υπόθεση της Αμερικής. Αλλά η συνέπεια του να επιτραπεί μια ρωσική νίκη στην Ουκρανία είναι ένας κόσμος στον οποίο οι αυταρχικοί ισχυροί άνδρες αισθάνονται ελεύθεροι να συντρίψουν τη διαφωνία ή να καταλάβουν εδάφη ατιμώρητα. Αυτό αποτελεί απειλή για την ασφάλεια της Αμερικής και του κόσμου.
Τα κατεστημένα της Ουάσιγκτον και της Νέας Υόρκης εξακολουθούν να επιμένουν πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας "αυταρχικός ισχυρός άνδρας". Έχω μια συμβουλή - κοιτάξτε στον αναθεματισμένο καθρέφτη και δώστε προσοχή στο τι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες προτού ανεβείτε στο ηθικό σας άλογο και καλπάσετε για να κάνετε διαλέξεις σε άλλες χώρες για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Όταν διάβασα την προτελευταία πρόταση στην παραπάνω παράγραφο, έκανα στον εαυτό μου την ερώτηση: "Πόσοι πολιτικοί κρατούμενοι υπάρχουν στη Ρωσία;". Δεν εξεπλάγην από την απάντηση.
"Για τους πολιτικούς κρατούμενους, η κατάσταση είναι συχνά χειρότερη, επειδή το κράτος έχει ως στόχο να τους τιμωρήσει επιπλέον, ή να τους απομονώσει περαιτέρω από τον κόσμο, ή να κάνει τα πάντα για να σπάσει το πνεύμα τους", δήλωσε ο Vaypan. Η ομάδα του αριθμεί 680 πολιτικούς κρατούμενους στη Ρωσία.

Μαντέψτε τι; Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν διώξει (και διώξει) διπλάσιους πολιτικούς κρατούμενους από τη Ρωσία.

Στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν από την επίθεση της 6ης Ιανουαρίου 2021 στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ, οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς απήγγειλαν κατηγορίες σε περισσότερους από 1.265 κατηγορούμενους σε σχεδόν όλες τις 50 πολιτείες και την Ουάσινγκτον και εξασφάλισαν ποινές φυλάκισης για περισσότερους από 460 ανθρώπους, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιευμένους αριθμούς από το γραφείο του εισαγγελέα των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον.

Σε δηλώσεις του την Παρασκευή, ο Γενικός Εισαγγελέας Μέρικ Γκάρλαντ περιέγραψε την εκτεταμένη έρευνα του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την επίθεση στο Καπιτώλιο ως "μία από τις μεγαλύτερες και πιο πολύπλοκες και απαιτητικές σε πόρους έρευνες στην ιστορία μας".

Κανένας από αυτούς τους αριθμούς δεν αποτυπώνει την επίθεση του νόμου κατά του πρώην προέδρου Τραμπ και πολλών από τους ανθρώπους που υπηρέτησαν σε θέσεις-κλειδιά κατά τη διάρκεια της θητείας του. Η κυβέρνηση Μπάιντεν επιπλήττει συστηματικά πολλές άλλες χώρες -με πιο πρόσφατη την Ινδία- για τη δίωξη πολιτικών αντιπάλων. Μιλάμε για έλλειψη αυτογνωσίας και ειρωνείας.

Γι' αυτό αφήστε τις μ..λακίες για τη Ρωσία που είναι μια ψυχοφθόρα επίθεση στην προσωπική ελευθερία, ενώ ισχυρίζεστε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το προπύργιο της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. Είναι ένα ψέμα. Και το λέω αυτό χωρίς να εμβαθύνω στη συνεργασία της ομοσπονδιακής κυβέρνησης με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επίθεση στους συντηρητικούς και τη λογοκρισία άρθρων και προσώπων που δε συμφωνούν με την αστεία ατζέντα του Μπάιντεν, όπως τεκμηριώνεται διεξοδικά από το ρεπορτάζ των Michael Shellenberger και Matt Taibbi. Στη συνέχεια, υπάρχει η αποδεδειγμένη περίπτωση της επίθεσης της Κυβέρνησης Μπάιντεν σε επιστήμονες και γιατρούς που αμφισβήτησαν τους ψευδείς ισχυρισμούς και τις θεραπείες του ΚΕΕΛΠΝΟ για το COVID, που είναι απλώς ένα ακόμη κραυγαλέο παράδειγμα του σάπιου αυταρχισμού που εκπορεύεται από την Ουάσιγκτον.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια