Κορυφαία παιχνίδια στο Sportaza για να δοκιμάσετε αυτόν τον Απρίλιο

Οι δημοφιλείς σελίδες των πλατφορμών iGaming βρίσκονται σε συνεχή εναλλαγή με νέους τίτλους να έρχονται κάθε εβδομάδα, ενώ κάποια all-time-hits διατηρούν τις θέσεις τους για μήνες. Για τους οπαδούς του Sportaza, η επανεξέταση του κορυφαίου τμήματος του λόμπι θα είναι μια εξαιρετική επιλογή για να ανακαλύψετε τόσο νέες κυκλοφορίες όσο και παλιά κλασικά παιχνίδια που εξακολουθούν να είναι επίκαιρα τον Απρίλιο του 2024.

Legacy of Egypt

Το πρώτο παιχνίδι του Sportaza στη λίστα με τους τίτλους που βρίσκονται σε τάση δημιουργήθηκε από την Play 'n' Go, η οποία είναι ένας τεράστιος πάροχος λογισμικού με οπαδούς από όλο τον κόσμο. Όπως υποδηλώνει και το όνομα του μηχανήματος, το θέμα του είναι η Αρχαία Αίγυπτος και οι συνδυασμοί οπτικών και ηχητικών εφέ δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα.Το Legacy of Egypt έχει διάταξη με τρεις οριζόντιες σειρές και πέντε κάθετους τροχούς, η οποία είναι αρκετά συνηθισμένη για τα σύγχρονα παιχνίδια αυτού του είδους. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν νικηφόρους συνδυασμούς σε έως και 30 διαδρομές πονταρίσματος εδώ, ενώ η τιμή RTP παραμένει στο επίπεδο του 96,50%. Ο μέγιστος συντελεστής πληρωμής είναι x5.000 και ο δείκτης μεταβλητότητας του παιχνιδιού είναι τρία στα πέντε.Αυτό το μηχάνημα Play 'n' Go είναι γεμάτο με πρόσθετες λειτουργίες που ενισχύουν την αξία αναπαραγωγής του. Η ποικιλία αυτών των μηχανισμών περιλαμβάνει σύμβολα Wild, σύμβολα Scatter, γύρους δωρεάν περιστροφών, πολλαπλασιαστές και ένα μίνι παιχνίδι μπόνους. Είναι ακόμη δυνατό να μεταβείτε κατευθείαν στα Respins με την επιλογή Μπόνους Αγορών αντί να χρειαστεί να ρίξετε τον απαιτούμενο αριθμό scatter.

Money Train 4

Το δεύτερο μηχάνημα του Sportaza στη σελίδα με τις τάσεις ονομάζεται Money Train 4. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι η τέταρτη δόση της σειράς Money Train της Relax Gaming. Έχει ένα οπτικό στυλ που έχει ήδη γίνει παραδοσιακό για αυτά τα παιχνίδια, και οι μηχανισμοί το καθιστούν τον πιο προηγμένο τίτλο που παρουσιάζεται σε αυτή τη σειρά μέχρι στιγμής.Το Money Train 4 διαθέτει διάταξη με έξι σειρές και έξι τροχούς, παρέχοντας στους παίκτες συνολικά έξι διαδρόμους πονταρίσματος για την εύρεση συνδυασμών που ταιριάζουν. Η αξία επιστροφής στον παίκτη του τίτλου φτάνει το 96,10%, ενώ η μέγιστη πληρωμή είναι το επιβλητικό ποσό των 150.000 φορές το αρχικό στοίχημα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το Money Train 4 έχει υψηλό δείκτη μεταβλητότητας, που σημαίνει ότι οι νικηφόροι συνδυασμοί είναι αρκετά σπάνιοι, αλλά τα σύμβολα πληρώνουν καλά όταν προσγειώνονται μαζί. Αυτός ο κουλοχέρης της Relax Gaming είναι μια τέλεια επιλογή για έμπειρους παίκτες και αφοσιωμένους οπαδούς του είδους, καθώς διαθέτει έναν τόνο μηχανισμών ενσωματωμένους σε αυτόν. Το πακέτο των πρόσθετων λειτουργιών περιλαμβάνει σύμβολα Wild και Scatter, γύρους δωρεάν περιστροφών, Sticky Wild και τον μηχανισμό Hold and Spin. Επιπλέον, υπάρχει και ένα μίνι παιχνίδι μπόνους, όπου οι παίκτες μπορούν να πετύχουν εντυπωσιακές αλυσίδες συνδυασμών και να λάβουν κάποιες υψηλές πληρωμές στον ουρανό.

Wild Chapo 2

Ο τελευταίος κουλοχέρης Sportaza στην επιλογή είναι επίσης μια συνέχεια. Το Wild Chapo 2 δημιουργήθηκε υπό την επωνυμία Relax Gaming από την ίδια ομάδα προγραμματιστών που δημιούργησε τον αρχικό τίτλο. Αυτό το μηχάνημα με μεξικάνικο θέμα ακολουθεί όλους τους κανόνες μιας καλής συνέχειας, ενισχύοντας τα μέρη του παιχνιδιού που οι παίκτες απόλαυσαν με την προηγούμενη δόση. Τα γραφικά είναι λεπτομερή, ενώ η βελτιστοποίηση κάνει το παιχνίδι να τρέχει ομαλά σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των smartphones χαμηλού budget.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Wild Chapo 2 είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακά. Διαθέτει διάταξη με τρεις σειρές και έξι τροχούς, παρέχοντας στους παίκτες έως και 25 γραμμές πληρωμής για την αντιστοίχιση συνδυασμών. Η τιμή RTP του μηχανήματος υπερβαίνει το 96%, ενώ ο συντελεστής μέγιστης πληρωμής παραμένει στο επίπεδο των x20.000, καθιστώντας τον τίτλο μια καλή επιλογή για τους κυνηγούς τζάκποτ. Ο κατάλογος των πρόσθετων μηχανισμών του περιλαμβάνει wilds, scatter, γύρους μπόνους δωρεάν περιστροφών, αγορές μπόνους, Sticky Wilds και Expanding Reels που παρέχουν ακόμη περισσότερο χώρο για την εύρεση επιτυχημένων συνδυασμών και την προσέλκυση γενναιόδωρων πληρωμών.



από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια