Κεχρί: Το “ξεχασμένο” δημητριακό που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί στην ελληνική διατροφή

Screenshot_9

Άρχισε η σπορά του κεχριού στο χωράφι στη Δεσκάτη Γρεβενών. Το κεχρί ήταν αρκετά γνωστό στην αρχαία Ελλάδα, καθώς το καλλιεργούσαν συστηματικά κυρίως για την παρασκευή ψωμιού και ζυμαρικών. Σήμερα, ίσως κάποιοι το γνωρίζουν ως τροφή για τα πτηνά. Στην πραγματικότητα , όμως, είναι ένα τρόφιμο πολύτιμο για τη διατροφή μας. Σύμφωνα με την κα ... Περισσότερα

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια