Οργή Καρυστιανού: Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται

Η Μαρία Καρυστιανού. Ένθετη: Το πρωτοσέλιδο της «δημοκρατίας»

Ανάρτηση – κόλαφος της χαροκαμένης μάνας μετά της αποκαλύψεις της «δημοκρατίας»

Σφοδρά πυρά εξαπέλυσε χθες με ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού κατά του πρωθυπουργού, του υπουργού Δικαιοσύνης και της ηγεσίας του Αρείου Πάγου, μετά όσα αποκάλυψε η «δημοκρατία» τόσο για την αποφυλάκιση του σταθμάρχη όσο και για το γεγονός ότι στη δεξίωση που θα παραθέσει στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν εκλήθησαν συγγενείς των νεκρών.

«Συνεχίζεται και παρουσιάζεστε περήφανοι για την επάρκεια και την ταχύτητα με την οποία έχετε φροντίσει να λειτουργεί η Δικαιοσύνη» επισημαίνει, μεταξύ άλλων, συμπληρώνοντας:  «Παρόλο που κανένας από σας δεν θα κάνει σχετικές δηλώσεις, δεν θα παραιτηθεί (πού να βρεθεί τσίπα εκεί ψηλά), γνωρίζω καλά πως αντιλαμβάνεστε εν μέρει τη σήψη μέσα στη οποία ζείτε. Είστε εξοικειωμένοι με αυτό, σαν στο σπίτι σας».

Στη συνέχεια απευθύνει μία σειρά ερωτημάτων: «Οφείλουν ή όχι οι δικαστικοί να διερευνήσουν την καταστροφή των στοιχείων; Οφείλουν ή όχι να τιμήσουν τον όρκο και τον ιερό θεσμό που εκπροσωπούν; Πώς να νιώσουμε ασφάλεια εμείς που περιμένουμε δικαίωση για τον θάνατο των παιδιών μας; Μέχρι πότε, πιστεύετε, θα κάνουμε υπομονή και θα δείχνουμε αξιοπρέπεια; Πιστεύετε ότι υπάρχει πιθανότητα ένας γονιός να ξεχάσει τον πόνο της ψυχής του; Να κουραστεί; Να απελπιστεί;».

«Η αλαζονεία σάς έχει τυφλώσει. Εμάς, πάλι, τα μάτια μας άνοιξαν για τα καλά! Επιτέλους πέφτουν οι μάσκες, όλα και όλοι αποκαλύπτονται» καταλήγει στην ανάρτησή της, στην οποία έγινε επίσης αναφορά στη δεξίωση που θα παραθέσει στο Προεδρικό Μέγαρο η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τα 50 χρόνια από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Πρόκειται για μία εκδήλωση στην οποία δεν έλαβαν προσκλήσεις οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών, πέραν της οικογένειας της αγνοούμενης Εριέττας. Στο μεταξύ, την οργή του πατέρα που έχασε τα δίδυμα κορίτσια του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, του Νίκου Πλακιά, προκάλεσε η είδηση ότι η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ θα είναι η νέα πρόεδρος της Επιτροπής Μεταφορών και Τουρισμού στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Ξεκινάνε σιγά σιγά τα πλυντήρια για τον Κώστα Καραμανλή» σχολίασε ο κ. Πλακιάς σε ανάρτησή του στο facebook, αφήνοντας να εννοηθεί πως η τοποθέτηση της Ελίζας Βόζεμπεργκ θα λειτουργήσει υπέρ του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή, ως «ξέπλυμα» των ευθυνών του σχετικά με την εθνική τραγωδία των Τεμπών. Σε άλλη ανάρτησή του ο κ. Πλακιάς κοινοποιεί φωτογραφία της Ελίζας Βόζεμπεργκ και του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή χαμογελώντας μέσα σε αυτοκίνητο, με τη λεζάντα της ευρωβουλευτού του κυβερνώντος κόμματος: «Αναχώρηση από Σέρρες για την ιστορική Πρώτη, με ποιον άλλο! Τον αγαπημένο φίλο Κώστα Καραμανλή».

Πηγή: dimokratia.gr

από dromosanoixtos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια