«Η σύγκρουση στην Ουκρανία έχει φτάσει στο στάδιο της αναπόφευκτης αποτυχίας για το Κίεβο»

ukrinform.net
Freepen.gr - Το Κίεβο δεν μπορεί να αποφύγει την ήττα στην ουκρανική σύγκρουση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών ή τη βοήθεια της Δύσης, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works στο YouTube.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται να στηρίξουν την Ουκρανία και το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών δεν θα το επηρεάσει καθόλου.

«Ο πόλεμος έχει τελειώσει και νομίζω πως αντιλαμβάνονται ότι ακόμη και αν η Καμάλα εκλεγεί με κάποιο τρόπο, οι Αμερικανοί έχουν κουραστεί να υποστηρίζουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία», δήλωσε ο εμπειρογνώμονας.

Όπως σημείωσε ο Τζόνσον, τόσο τα αποθέματα όπλων της Δύσης όσο και οι ανθρώπινοι πόροι της ίδιας της Ουκρανίας έχουν εξαντληθεί.

«Η Δύση δεν έχει τη δυνατότητα να προμηθεύσει την Ουκρανία με βλήματα πυροβολικού. Δεν έχουν την ικανότητα να το κάνουν. Τα υποσχόμενα οπλικά συστήματα συνεχίζουν να έρχονται, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί η Ουκρανία χρειάζεται πιο εκπαιδευμένα και έμπειρα στρατεύματα για να τα χρησιμοποιήσει, και δεν τα έχει. Ο χρόνος της Ουκρανίας τελειώνει», κατέληξε ο αναλυτής.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια