Το Ισραήλ προετοιμάζει υπόγειο καταφύγιο για ιρανική επίθεση - μέσα ενημέρωσης

pixabay / nemo88
Freepen.gr - Η ισραηλινή υπηρεσία ασφαλείας Shin Bet έχει προετοιμάσει ένα καταφύγιο κάτω από την Ιερουσαλήμ, όπου θα εργάζονται οι πολιτικοί ηγέτες της χώρας σε περίπτωση πλήρους επίθεσης στο εβραϊκό κράτος, ανέφερε το Σάββατο ο ισραηλινός δημοσιογράφος Ben Caspit.

Το πρόσφατα προετοιμασμένο "καταφύγιο διοίκησης και ελέγχου" προορίζεται "για τη διεξαγωγή πολέμων από την πολιτική-ασφαλιστική ελίτ του κράτους", έγραψε ο Caspit, προσθέτοντας ότι η υπόγεια εγκατάσταση "συνδέεται με το σκάμμα" κάτω από τη στρατιωτική βάση Kirya στο Τελ Αβίβ και με "όλα τα άλλα καταφύγια" που είναι διασκορπισμένα σε όλο το Ισραήλ.

"Επιτρέπει τη μακρόχρονη παραμονή και είναι απρόσβλητη σε όλα τα είδη όπλων", πρόσθεσε ο Caspit, χωρίς να αναφέρει πηγές.

Το Ισραήλ προετοιμάζεται επί του παρόντος για μια επίθεση από το Ιράν, την οποία Ιρανοί αξιωματούχοι έχουν δεσμευτεί να εξαπολύσουν σε αντίποινα για την υποτιθέμενη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγιε από το Ισραήλ στην Τεχεράνη νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια