Μια "Αποκάλυψη του λιανεμπορίου" κερδίζει έδαφος σε όλη την Αμερική. Η αγαπημένη σας αλυσίδα κλείνει καταστήματα;

Γιατί οι λιανοπωλητές κλείνουν χιλιάδες καταστήματα εάν η οικονομία των ΗΠΑ είναι σε καλή κατάσταση; Φυσικά η αλήθεια είναι ότι η οικονομία των ΗΠΑ δεν είναι καθόλου σε καλή κατάσταση. Η κρίση κόστους ζωής συνθλίβει απολύτως τις εργαζόμενες οικογένειες σε όλο το έθνος, και οι αμερικανοί καταναλωτές απλά δεν έχουν τόσο διακριτικό εισόδημα όσο κάποτε. Περιττό να πούμε πως οι λιανοπωλητές μας εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από διακριτικές δαπάνες και πολλοί από αυτούς έχουν αναφέρει πολύ απογοητευτικούς αριθμούς πωλήσεων πρόσφατα. Δυστυχώς, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιανοπωλητές μας θα ενταθούν καθώς η οικονομική δραστηριότητα των ΗΠΑ συνεχίζει να επιβραδύνεται.
 
Michael Snyder - theeconomiccollapseblog.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Σύμφωνα με το CBS News , οι λιανοπωλητές των ΗΠΑ έχουν ανακοινώσει το κλείσιμο περισσότερων από 3.000 καταστημάτων το 2024:
Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου διανύει μια δύσκολη περίοδο καθώς αντιμετωπίζει κουρασμένους από τον πληθωρισμό καταναλωτές και ένα κύμα χρεοκοπιών, ωθώντας τις αλυσίδες να ανακοινώσουν το κλείσιμο σχεδόν 3.200 καταστημάτων μέχρι στιγμής το 2024, σύμφωνα με μια νέα ανάλυση.

Πρόκειται για αύξηση 24% σε σχέση με ένα χρόνο πριν, σύμφωνα με μια έκθεση της εταιρείας παροχής δεδομένων λιανικής CoreSight, η οποία παρακολουθεί το κλείσιμο και τα ανοίγματα καταστημάτων στις ΗΠΑ.

Το κλείσιμο 3.200 καταστημάτων ακούγεται πολύ άσχημο, αλλά είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από μια είδηση ​​του CBS News που δημοσιεύτηκε στις 13 Μαΐου.
Από τότε, υπήρξαν πολλές περισσότερες ανακοινώσεις κλεισίματος καταστημάτων.

Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα μάθαμε πως η Big Lots σχεδιάζει να κλείσει σχεδόν 300 καταστήματα
Δύο μήνες μετά την ανακοίνωση των σχεδίων για κλείσιμο περίπου 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα λόγω οικονομικών προβλημάτων, η Big Lots ανέφερε στον ιστότοπό της ότι σκοπεύει να κλείσει σχεδόν 300 καταστήματα.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης με έκπτωση ανακοίνωσε τον Ιούνιο πως αντιμετωπίζει πολλούς τομείς οικονομικής πίεσης που θα είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο 35-40 καταστημάτων σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, ένας έλεγχος στον ιστότοπο Big Lots στις 2 Αυγούστου αποκαλύπτει ότι σχεδόν 300 καταστήματα πρόκειται να κλείσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων 18 στη Νέα Αγγλία.
Εν τω μεταξύ, ένας λιανοπωλητής οικιακών ειδών που δραστηριοποιείται από το 1890 ετοιμάζεται να κλείσει οριστικά πάνω από 170 καταστήματα:
Ένας λιανοπωλητής οικιακών ειδών κλείνει όλα τα περισσότερα από 170 καταστήματά του μετά την αίτηση πτώχευσης.

Η Conn's HomePlus, που εδρεύει στο The Woodlands του Τέξας, λειτουργεί καταστήματα σε 15 πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων 11 στη Λουιζιάνα. Η εταιρεία ξεκίνησε το 1890 στο Beaumont του Τέξας. Το κατάστημα Conn's HomePlus στο Derek Drive στη λίμνη Charles περιλαμβάνεται στο κλείσιμο.
Η Burdorf Interiors δραστηριοποιείται για ακόμη περισσότερο, αλλά τώρα έχει φτάσει και στο τέλος του δρόμου:
Η Burdorf Interiors, μια τοπική επιχείρηση 157 ετών, κλείνει, σύμφωνα με το Louisville Business First.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το κλείσιμο σε δελτίο τύπου την Τετάρτη.

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε το κλείσιμο του Burdorf Interiors», ανέφερε η ανακοίνωση. «Η επιχείρηση έχει ανοίξει πολλά καταστήματα σε όλο το Λούισβιλ από το 1867.
Σκεφτείτε μόνο αυτό.

Άνοιξαν τις πόρτες τους αμέσως μετά το τέλος του Εμφυλίου και τώρα όλα έχουν τελειώσει.

Οι αλυσίδες φαρμακείων έχουν πληγεί ιδιαίτερα από τη συνεχιζόμενη αποκάλυψη λιανικής μας.

Η Rite Aid ήταν κάποτε μια δύναμη λιανικής που επεκτεινόταν σαν τρελή, αλλά τώρα σχεδιάζουν να κλείσουν 780 καταστήματα
Η Rite Aid, η οποία είχε έδρα στο East Pennsboro Township κοντά στο Camp Hill για δεκαετίες και τώρα εδρεύει στη Φιλαδέλφεια, υπέβαλε αίτηση πτώχευσης για το κεφάλαιο 11 τον Οκτώβριο για να ξεκινήσει η αναδιάρθρωση για να μειώσει σημαντικά το χρέος της.

Από τον Οκτώβριο, η εταιρεία ανακοίνωσε σε πτωχευτικές δηλώσεις το κλείσιμο 780 καταστημάτων.
Φυσικά το Dollar Tree έχει νικήσει το Rite Aid.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η Dollar Tree σχεδιάζει να κλείσει σχεδόν 1.000 καταστήματα:


Η Dollar Tree ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι σχεδιάζει να κλείσει σχεδόν 1.000 καταστήματα τα επόμενα χρόνια, αφού αποκάλυψε σημαντικές απώλειες στην τελευταία της έκθεση κερδών.

Η αλυσίδα καταστημάτων εκπτώσεων έχασε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια το τέταρτο τρίμηνο, σημειώνοντας σημαντική πτώση από τα κέρδη 452,2 εκατομμυρίων δολαρίων πριν από ένα χρόνο.

Δυστυχώς, αυτό είναι μόνο η αρχή.

Οι αναλυτές της UBS προβλέπουν ότι περίπου 45.000 καταστήματα θα κλείσουν οριστικά στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των ετών που έχουμε μπροστά μας
Περίπου 45.000 καταστήματα λιανικής ενδέχεται να κλείσουν τα επόμενα χρόνια, καθώς το φυσικό αποτύπωμα του λιανικού εμπορίου μετατοπίζεται ολοένα και περισσότερο για να λειτουργούν ως κέντρα εκπλήρωσης και διανομής, ανέφεραν οι αναλυτές της UBS με επικεφαλής τον Michael Lasser σε έκθεση της 22ας Απριλίου.
Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα μοιάζει αυτό;

Το τοπίο μας θα γεμίσει με χιλιάδες ερειπωμένα κτίρια που έχουν επιβιβαστεί για να κρατήσουν έξω τους εγκληματίες.

Φυσικά, ορισμένες από τις βασικές αστικές περιοχές μας έχουν ήδη πολλούς και πολλούς άδειους εμπορικούς χώρους που κάποτε ήταν ακμάζουσες τοποθεσίες λιανικής.

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι λιανοπωλητές κλείνουν τόσα πολλά καταστήματα σε κεντρικές αστικές περιοχές είναι επειδή οι κλοπές σε αυτή τη χώρα έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή επίπεδα.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από το LendingTree, σχεδόν το ένα τέταρτο του συνολικού πληθυσμού παραδέχεται ότι έχει κλέψει:
Σχεδόν το ένα τέταρτο των Αμερικανών ενηλίκων έχουν κλέψει από καταστήματα, σύμφωνα με μια νέα έρευνα από το LendingTree, τον ιστότοπο προσωπικών οικονομικών. Περίπου 1 στους 20 καταναλωτές έχουν κάνει κλοπές κατά το παρελθόν έτος.

Η κλοπή καταστημάτων είναι ένα περίπλοκο έγκλημα. Το κίνητρο μπορεί να κυμαίνεται από την εξέγερση των εφήβων έως την αναζήτηση συγκίνησης των ενηλίκων έως τη φτώχεια από χέρι σε στόμα. Πολλοί από εμάς κλέβουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε.

«Έμαθα πως πολλοί άνθρωποι έχουν δοκιμάσει την κλοπή για πολλούς και διάφορους λόγους», δήλωσε ο Matt Schulz, επικεφαλής πιστωτικός αναλυτής στη LendingTree.
Σε αυτό το σημείο, η κλοπή σε καταστήματα έχει γίνει μια από τις πρωταρχικές εθνικές μας ασχολίες.

Και γίνεται όλο και περισσότερο «ομαδικό άθλημα» σε πολλά μέρη του έθνους.

Το βράδυ της Παρασκευής, μια ομάδα περίπου 50 εφήβων εισέβαλε σε ένα 7-Eleven στο Λος Άντζελες και το λεηλάτησε εντελώς:
Μια μεγάλη ομάδα ανηλίκων χρησιμοποίησε «σωματική βία» για να λεηλατήσει ένα κατάστημα 7-Eleven στο Λος Άντζελες την Παρασκευή το βράδυ, δήλωσαν οι αρχές.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε στο KTLA πως περίπου 50 έφηβοι κατέβηκαν στο 7-Eleven στη γωνία των λεωφόρων Olympic και La Cienega στο Pico-Robertson στις 7:50 μ.μ.

Οι έφηβοι, πολλοί από τους οποίους φορούσαν μάσκες, έκλεψαν με τη βία περιουσία από το κατάστημα, είπε ο εκπρόσωπος.
Το συγκεκριμένο περιστατικό μόλις και μετά βίας έκανε κρυφό στον κύκλο των ειδήσεων.

Γιατί;

Αυτές τις μέρες, γιγάντιοι όχλοι λεηλατούν τα καταστήματα τόσο συχνά που τέτοιου είδους πράγματα δεν θεωρούνται πλέον άξια ειδήσεων.

Ο λεπτός καπλαμάς του πολιτισμού από τον οποίο εξαρτόμαστε όλοι αποσυντίθεται μπροστά στα μάτια μας και η κάποτε σπουδαία χώρα μας βυθίζεται στο απόλυτο και απόλυτο χάος.

Εάν τα πράγματα είναι τόσο άσχημα τώρα, πώς θα είναι οι πόλεις μας όταν οι οικονομικές συνθήκες γίνουν πολύ πιο οδυνηρές από ό,τι είναι σήμερα;

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια