Χριστιανοί αθλητές εκφράζουν ανοιχτά την πίστη τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού

ΑΡ Photo/Charlie Riedel
Freepen.gr - Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού αρκετοί αθλητές μίλησαν ανοιχτά για τη σημασία της πίστης τους. Ο Σέρβος αστέρας του τένις Νόβακ Τζόκοβιτς, γνωστός για τη στωική του συμπεριφορά, ξέσπασε σε δάκρυα μετά την κατάκτηση του πρώτου του χρυσού ολυμπιακού μεταλλίου στην πέμπτη του προσπάθεια, κάνοντας το σημείο του σταυρού και ευχαριστώντας τον Θεό για την εκπλήρωση του ονείρου της ζωής του, να κερδίσει χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο για τη χώρα του.

Η Rayssa Leal από τη Βραζιλία, η νεότερη νικήτρια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, συνέχισε να μοιράζεται την πίστη της κατά τη διάρκεια των Αγώνων του Παρισιού.

Αφού κέρδισε ένα χάλκινο μετάλλιο στο σκέιτμπορντ, μετέφερε, "Ο Ιησούς είναι ο δρόμος, η αλήθεια και η ζωή" στη νοηματική γλώσσα κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μεταλλίων. Ένα βίντεο με τη χειρονομία της κοινοποιήθηκε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με βαθιά απήχηση εν μέσω των αντιπαραθέσεων των τελετών έναρξης.

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής Simone Biles, πιστή καθολική, έχει αποδώσει την επιτυχία της στην πίστη της.

Σε συνέντευξή της το 2021, η Biles, η οποία εξασφάλισε τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, εξέφρασε την απορία της για τις φυσικές της ικανότητες αποκαλώντας τες "δώρο του Θεού".

Ως η πιο καταξιωμένη Αμερικανίδα γυμνάστρια με επτά ολυμπιακά μετάλλια, τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα της Biles είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά δεδομένης της δύσκολης ανατροφής της. Με μια μητέρα που πάλευε με τον εθισμό, η Biles και τα αδέλφια της τοποθετήθηκαν σε ανάδοχες οικογένειες προτού υιοθετηθούν από τους παππούδες της.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια