Οικογενειακή βιοτεχνία φέρνει νέα εποχή στην σάλτσα ντομάτας

Μια μικρή οικοτεχνία ηλικίας πέντε ετών προσπαθεί να βρεί τον δρόμο της ανάμεσα σε χιλιάδες γεύσεις που κατακλύζουν την αγορά με τυποποιημένα προϊόντα. Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μαίρη Κεσκιλίδου παρουσιάζει γαστρονομικές λεπτομέρειες, που παρασκευάζει ένα ζευγάρι από το Αντίγονο Αμυνταίου. Ο Γιώργος Κωνσταντινίδης, ιδιοκτήτης της βιοτεχνίας εμπνεόμενος από τα προϊόντα που παράγονται στην περιοχή σκέφτηκε ... Περισσότερα

www.ertnews.gr

από ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια