Η ουκρανική άμυνα πέφτει όπως τα drones πάνω από τη Μόσχα

Freepen.gr - Η νύχτα της 21ης Αυγούστου σημαδεύτηκε από άλλη μια ανταλλαγή πλήγματος από τις αντιμαχόμενες πλευρές στην Ουκρανία.

Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν ουκρανικές μετόπισθεν εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από τον στρατό για δεύτερη συνεχόμενη νύχτα. Αναφέρθηκαν πλήγματα σε τουλάχιστον επτά ουκρανικές περιοχές, μεταξύ των οποίων και στα δυτικά της χώρας, γράφει το southfront.press.

Τουλάχιστον τρεις εκρήξεις σημειώθηκαν βροντερά στην περιοχή του Κιέβου. Σύμφωνα με προκαταρκτικές αναφορές, ένας από τους στόχους εκεί περιελάμβανε τα συστήματα αεράμυνας που είχαν αναπτυχθεί στην πόλη Μπίλα Τσέρκβα.

Ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη έπληξαν μια μεγάλη αποθήκη καυσίμων στην πόλη Κρεμεντσούγκ στην περιοχή της Πολτάβα. Περισσότερα πλήγματα έπληξαν το τοπικό αεροδρόμιο του Μίργκοροντ.

Μεταξύ άλλων στόχων, χτυπήθηκαν εγκαταστάσεις επισκευής και παραγωγής όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού, αποθήκες με στρατιωτικό εξοπλισμό σε όλη τη χώρα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν μαζική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στα ρωσικά μετόπισθεν, συμπεριλαμβανομένης της πρωτεύουσας. Εν τω μεταξύ, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις δεν σταματούν να σφυροκοπούν τις ουκρανικές δυνάμεις που έχουν συσσωρευτεί στην περιοχή Sumy, μεταξύ άλλων με αναβαθμισμένες βαριές βόμβες.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, συνολικά 45 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν στις απομακρυσμένες περιοχές της Ρωσίας από τις δυνάμεις αεράμυνας. 11 ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν καθ' οδόν προς τη Μόσχα. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της ρωσικής πρωτεύουσας, επρόκειτο για μια από τις πιο μαζικές επιθέσεις στην πόλη. Απέτυχε.

Περίπου τα μεσάνυχτα, οι ρωσικές δυνάμεις αεράμυνας κατέρριψαν ουκρανικό πύραυλο στα δυτικά της περιοχής Ροστόφ.

Οι ουκρανικές επιθέσεις βαθιά στα ρωσικά μετόπισθεν δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα στα πεδία των μαχών.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποκρούουν επιθέσεις ουκρανικών ομάδων εφόδου προς διάφορες κατευθύνσεις στην περιοχή του Κουρσκ. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν αποδυναμώνουν την επίθεση αλλά δεν έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής ερείσματα σε ορισμένες μεγάλες πόλεις στις παραμεθόριες περιοχές. Χωρίς να επιτυγχάνουν αποτελέσματα στο έδαφος, οι ουκρανικές δυνάμεις υφίστανται μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικό εξοπλισμό που προμηθεύεται το ΝΑΤΟ.

από freepen.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια