Κοροϊδεύοντας τους στρατιωτικούς από τη Σχολή!

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….. 
 
Για μια ακόμη χρονιά και παρά τις εξαγγελίες της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ σε συνδυασμό βέβαια με την ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και την ΑΦΩΝΙΑ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών ΓΕΣ, ΓΕΝ και ΓΕΑ συντηρoύνται οι κατάφωρες αδικίες εις βάρος των σπουδαστών –τριών των ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ:
 
1. Ειδικότερα, δεν έχει αναληφθεί ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για να αντιμετωπιστεί η κατάφωρη αδικία εις βάρος αυτών των παιδιών, των αυριανών στελεχών των ΕΔ που χωρίς ντροπή η πολιτική αλλά και η στρατιωτική ηγεσία αρέσκεται να αποκαλεί ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΙΣΧΥΟΣ (τείνει να καθιερωθεί ως ανέκδοτο πλέον…), που λαμβάνουν 3 ως 4 φορές μικρότερη αποζημίωση σε σύγκριση με τους σπουδαστές των σχολών της ΕΛ.ΑΣ και του ΛΣ/ΕΛ.ΑΚΤ. 
 
2. Δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ για χορήγηση φοιτητικής ταυτότητας (πάσο) στα παιδιά αυτά, παρά το γεγονός ότι εισάγονται μέσω Πανελληνίων, με αποτέλεσμα να μην έχουν καμία πρόσβαση σε εκπτώσεις και προνόμια, όπως οι λοιποί φοιτητές. ΚΟΣΤΟΣ ΜΗΔΕΝ, ούτε αυτό. Η μόνη πρεμούρα της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ, είναι να παραχωρήσει οικήματα στους δασκάλους – καθηγητές και πρόσβαση σε Λέσχες και Πρατήρια, χωρίς καμία ανταποδοτικότητα από το Υπουργείο Παιδείας. 
 
3. Επιπλέον και όσον αφορά τη Σχολή Ευελπίδων, στην έδρα της οποίας σε λίγες ημέρες θα παραστεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί, Βουλευτές και σύσσωμη η στρατιωτική ηγεσία, οι νέοι Ανθυπολοχαγοί θα κληθούν ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ (περιλαμβανομένης αυτής που θα φορούν στην τελετή ονομασίας και επίδοσης του ξίφους). 
 
Αλήθεια στο ΓΕΣ δεν υπάρχουν 80.000 Ευρώ περίπου για να καλυφθεί το κόστος; 
 
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ (που και τα 2 παιδιά του έχουν αποφοιτήσει από την ΣΣΕ) και ο Αρχηγός ΓΕΣ που έχουν διατελέσει και Διοικητές της Σχολής δεν έχουν ακούσει ποτέ τίποτα ή θεωρούν το ποσό ευτελές; Μήπως νομίζουν ότι ο νέος Ανθυπολοχαγός με καθαρό μισθό 940 Ευρώ μπορεί να πληρώσει παραπάνω από το μισό του μισθού του για τις στολές; 
 
Για μια ακόμη φορά, εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι περισσεύει η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ του συνόλου της ηγεσίας του ΥΠΕΘΑ για τα παιδιά αυτά και απουσιάζει παντελώς η ΝΤΡΟΠΗ. 
 
Υ.Γ 1: Το κόστος για τις στολές των νέων Ανθυπολοχαγών είναι ίσο περίπου με το κόστος της περίφραξης του κτιρίου της ΔΕΠ, που δεν ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ, και σαφώς ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΙΛΗΣ ΙΠΠΙΚΟΥ, αλλά και το κόστος της πτήσης 5 Ελικοπτέρων στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Κέρκυρα, χώρο καταγωγής του κ. Δένδια; Να μην πούμε και για το ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ… 
 
Υ.Γ 2: Κύριε Αρχηγέ του ΓΕΣ, ναι η κλιματική αλλαγή είναι όντως παρούσα, λύστε όμως κανένα πρόβλημα καθημερινότητας για ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ, και αφήστε τις θεωρίες…
 

από koukfamily.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια